fbpx

Ekte, jordnær og unik

Kranaskjæret restaurant og catering startet opp i 2018, eies og drives av Bryggekanten Brasserie og Baches Bar. Vi lager ekte mat til jordnære priser og har en helt unik beliggenhet!

Vi er stolte over å ligge midt i hjertet av Kristiansund og Kristiansund småbåthavn. Vår restaurant ligger på et oppbygd skjær fullt av historie, hvor mat og drikke kan nytes i maritime omgivelser. Har du lyst på en helt unik matopplevelse må du komme til oss, nyte de lokale råvarene og se den fantastiske utsikten.

Kathrine Avset

Dalig leder

85-modell og oppvokst på Kristiansunds vakreste naboøy, Averøy. Kokkeutdanning ble tatt ved Kristiansund VGS og lærlingetiden ved Hotel Continental og Theatercafeen. Hoppet like godt på 2 ekstra år som konditorlærling ved Nobel Konditori for å få med seg et svennebrevet til på veien. 4 år med storbyliv holdt, Kristiansund lokket. Tiden flyr når man har det gøy sies det og vipps var 12 år på Bryggekanten Brasserie over og nye utfordringer som daglig leder ved Kranaskjæret står for tur.

Mads M. Helde

Hovmester

Oppvokst i vakre Kristiansund, feiret 30-årsdag med stil i 2018. Utdannet profesjonell danser, men klarer ikke gi slipp på sommerjobben han hadde som 16 åring. Hos oss blir han hovmester og glade er vi for det. Bodd, jobbet, studert og sugd til seg lærdom i både London, Paris, Göteborg og Oslo. En sprudlende fyr, en sånn type som bare må oppleves, som garantert gir alt for at din kveld skal bli en super opplevelse på Kranaskjæret. 

Daniel Michaelsen

Kjøkkensjef

Blidfis på 30 år, født og oppvokst i Kristiansund. Kokkeutdanning ble tatt ved Kristiansund VGS og lærlingetida tok han ved ærverdige Statholdergaarden. Han plukket med seg erfaring fra Brasserie Hansken, Cafè Grosh og Kreativ Catering på veien. Etter 5 år i Oslo, meldte hjemlengselen seg og ferden gikk hjem til gode gamle Kristiansund. Bryggekanten Brasserie ble svært så glade for det og visa versa, her ble han like godt i over 8 år til sjansen om å bli kjøkkensjef på Kranaskjæret bød seg. Bare å glede seg på de lekreste retter denne karen skal servere her med andre ord.

Adresse

Fosnagata 39
6509 Kristiansund

ÅPNINGSTIDER fra uke 34

ONSDAG-TORSDAG: 17-23
FREDAG-LØRDAG: 12-00
SØNDAG: 12-18

Vi tar imot større grupper utenfor åpningstid, det er bare å sende oss en forespørsel.

Vi samarbeider tett med  Bryggekanten Brasserie & Baches bar.
Bryggekanten har åpent de dagene vi holder stengt.